Informasjon angående Vokal og Musikk Høsten 2016

Hei alle sammen, og hjertelig velkommen til oppstart av Vokal og Musikk, høsten 2016!
Mandag 12.09, klokken 18:00 starter vi opp med mange nye elever og mye spennende på tapetet.
I forbindelse med dette ønsker vi å informere litt om våre tanker rundt Vokal og Musikk både for dette halvåret og for neste halvår.

 

Vokal og Musikk har dette halvåret fått inn mange nye musikanter som skal begynne å lære seg å spille et instrument. I tillegg har vi flere elever som allerede har lært å spille i noen år, og som nå er klare for litt større utfordringer. Vi vil derfor opprette et orkester for alle disse nye, og de litt mere viderekommende, som skal sørge for at alle får god trening og glede ved å spille sammen. Orkester starter klokken 18:00 og varer frem til 20:15, med en pause fra 19:00-19:15. De av elevene som både spiller i orkester, og som skal ha spilletime, kan først møte opp klokken 18:00 i orkester og deretter gå til sin time når den er satt opp.

Gitar, Barnekor og Lydstudio/Elektronisk musikkproduksjon er ikke med i orkester, og følger egen plan.

Årets store mål er en Juleforestilling/konsert, i Desember, som skal holdes av alle elever og deltakere i Østfold Vokal og Musikk. Dette er det bare å glede seg til, og det vil være et veldig fint mål for alle å øve frem mot:)

I tillegg vil vi også iløpet av året sette opp noen konsertkvelder. Her setter vi av hele mandagskvelden til en liten minikonsert hvor alle foreldre, besteforeldre, søsken og andre er hjertelig velkommen for å høre på hva elevene har øvd på og lært de siste ukene. Dette vil være en veldig viktig del av elevenes opplæring, og ikke minst viktige delmål som sørger for motivasjon og behov for å holde hjemme-øvingen ved like:)

Første konsertkveld vil være Mandag 17.10, klokken 18:00 på Furuheim. Hold av kvelden!

Viktig informasjon til foreldre: 

  • Oversikt over elevenes spilletimer ligger under “Aktiviteter” i hovedmenyen.
  • Sørg for at elevene er ute i god tid, slik at de ikke mister mye av den korte tiden de har fått avsatt for undervisning.
  • Gi beskjed til instruktør, god tid i forveien, dersom elevene ikke kan møte til spilletime.
  • Hjelp til med å motivere barna til minimum 15. minutters øving, 5 dager i uken.
  • Ta kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for å legge bedre til rette for dine barn.
  • MYE VENTETID PÅ FURUHEIM? Vi har åpent kaffehjørne nede i salen hvor du kan nyte en kopp kaffe, og småprate med andre ventende foreldre, mens du venter:)

 

Med vennlig hilsen
Alle instruktører i Østfold Vokal og Musikk.